אודות

בשנת 1949 קצת אחרי קום המדינה, נדחקו זו לצד זו עגלות רוכלים במרכז שוקק החיים ב"גן תמר" ביפו, שם החלה לפרוח כלכלה צעירה ודינאמית של העולים הצעירים.
אודות
ישראל לוי ובנו מאיר קלו את הפיצוחים בבית קטן קרוב לים, והובילו אותם מידי יום למרכז, והעסק פרח.
לימים החנות ובית הקלייה עברו לשדרות ירושלים לצד המעדניות, חנויות כלי-בית והבגדים, והיו לחלק מהאימפריה הבולגרית ששגשגה ביפו.
משנת 1996 העסק נוהל ע"י דני (החתן של מאיר) שעל דגלו חרט את סמל המחויבות לטעם משובח, שירות ואמינות.
בימים אלה של שנת 2020 מנהל את בית הקלייה ואת החנות מאיר (הנין של ישראל), דור רביעי לעסק הותיק לאחר כמה שנים של "שפשוף" .
הוא ירש מאבותיו את המחויבות לחומרי הגלם הטובים ביותר הנמצאים בשוק, וכמובן את המחויבות לטעם המשובח של הפיצוחים.
מאיר שומר על המוניטין שקיים כבר למעלה מ 70 שנה.
מתחילת תהליך הקלייה ועד סיומו, מאיר מקפיד לשמור על רמת האיכות המתבססת על הניסיון והידע שנרכשו במהלך שנים רבות ועשו את דרכם מבולגריה עד פה.
הפיצוחים שלנו ברמת איכות גבוהה. הם עוברים תהליך קלייה סודי ויסודי , המבוסס על הניסיון והידע שנצברו במהלך שנים רבות.
כחנות שמוכרת פיצוחים פרונטלית מול הלקוח, חשוב לנו לדעת אם קניית הפיצוחים היא עבור אירוע מסוים, ואז הלקוח מקבל ייעוץ והמלצה על הפיצוחים הנכונים עבורו, ועל הכמות הנחוצה לו. הכל עם חיוך רחב ויחס אישי.
תוכלו למצוא אצלנו את כל סוגי הפיצוחים כולל פיצוחים מיוחדים ושונים שהגיעו מבולגריה כמו הקוושקוס. בשפת הלדינו קוושקו פירושו גלעין. אצלנו זה גלעין המישמש (גוגואים) שבמקור הוא מר.
הכנת הקוושקוס כרוכה בתהליך ארוך עד קבלת טעמו היחודי. כמו כן המספן (מרציפן) שאנו מכינים בדיוק באותו תהליך כמו שהכינו פעם בבולגריה. יש לנו עוד מגוון של קינוחים בלקניים ומוצרים איכותיים.
בנוסף תוכלו למצוא מגוון פירות יבשים אורגנים, תבלינים טריים ועשבי תיבול, שמן זית ועוד….
כל הלקוחות שלנו מגיעים מהמלצות מפה לאוזן, וכך לאורך השנים נוצר קהל לקוחות קבוע ממטולה ועד אילת.
בית קלייה קטן עם טעם גדול

אודות
בשנת 1949 קצת אחרי קום המדינה, אודות לעגלות של רוכלים שנדחקו זו לצד זו במרכז שוקק החיים ב"גן תמר" ביפו.
ששם החלה לפרוח כלכלה צעירה ודינאמית של העולים הצעירים.
ישראל לוי ובנו מאיר קלו את הפיצוחים בבית קטן קרוב לים,
והובילו אותם מידי יום למרכז, והעסק פרח.
לימים החנות ובית הקלייה עברו לשדרות ירושלים לצד המעדניות, חנויות כלי-בית והבגדים,
והיו לחלק מהאימפריה הבולגרית ששגשגה ביפו.
משנת 1996 העסק נוהל ע"י דני (החתן של מאיר) שעל דגלו חרט את סמל המחויבות לטעם משובח, שירות ואמינות.
בימים אלה של שנת 2020 מנהל את בית הקלייה ואת החנות מאיר (הנין של ישראל),
דור רביעי לעסק הותיק לאחר כמה שנים של "שפשוף".
הוא ירש מאבותיו את המחויבות לחומרי הגלם הטובים ביותר הנמצאים בשוק, וכמובן את המחויבות לטעם המשובח של הפיצוחים.
מאיר שומר על המוניטין שקיים כבר למעלה מ 70 שנה.
מתחילת תהליך הקלייה ועד סיומו, מאיר מקפיד לשמור על רמת האיכות המתבססת על הניסיון והידע שנרכשו במהלך שנים רבות ועשו את דרכם מבולגריה עד פה.
הפיצוחים שלנו ברמת איכות גבוהה.
הם עוברים תהליך קלייה סודי ויסודי, המבוסס על הניסיון והידע שנצברו במהלך שנים רבות.
כחנות שמוכרת פיצוחים פרונטלית מול הלקוח, חשוב לנו לדעת אם קניית הפיצוחים היא עבור אירוע מסוים,
ואז הלקוח מקבל ייעוץ והמלצה על הפיצוחים הנכונים עבורו, ועל הכמות הנחוצה לו.
חיוך רחב ויחס אישי
הכל עם חיוך רחב ויחס אישי.
תוכלו למצוא אצלנו את כל סוגי הפיצוחים כולל פיצוחים מיוחדים ושונים שהגיעו מבולגריה כמו הקוושקוס.
בשפת הלדינו קוושקו פירושו גלעין. אצלנו זה גלעין המישמש (גוגואים) שבמקור הוא מר.
הכנת הקוושקוס כרוכה בתהליך ארוך עד קבלת טעמו היחודי.
כמו כן, המספן (מרציפן) שאנו מכינים בדיוק באותו תהליך כמו שהכינו פעם בבולגריה.
יש לנו עוד מגוון של קינוחים בלקניים ומוצרים איכותיים.
בנוסף תוכלו למצוא מגוון פירות יבשים אורגנים, תבלינים טריים ועשבי תיבול, שמן זית ועוד…
כל הלקוחות שלנו מגיעים מהמלצות מפה לאוזן, וכך לאורך השנים נוצר קהל לקוחות קבוע ממטולה ועד אילת.
בית קלייה קטן עם טעם גדול!